Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

"Αεροπορία βάλλεσθε" από Αμβρόσιο κατά κυβέρνησης



Αμβρόσιος κατά κυβέρνησης με αφορμή τις αεροπλανικές πτήσεις πάνω από την Ακρόπολη....

Στην νέα παρέμβασή του λοιπόν με τίτλο "ΠΟΛΕΜΙΚΑ AΕΡΟΠΛΑΝΑ F15 ΧΘΕΣ ΕΠΕΤΑΞΑΝ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!" εκφράζει τα συλλυπητήριά του λέγοντας:

"Δύο Αμερικανικά Πολεμικά αεροσκάφη τύπου F15 χθες επέταξαν επάνω από την Ακρόπολη, όπως και από το Μέγαρο Μαξίμου, διότι οι πιλότοι τους ήθελαν, έτσι είπαν, να έχουν μια Selfis, δηλ. μια αυτοφωτογραφία τους, επάνω από την Ακρόπολη! ( Σημ. Σήμερα οι ειδήσεις λέγουν, ότι μαζί με τα Αμερικανικά πετούσαν και δύο Ελληνικά αεροσκάφη. Χθές όμως οι τηλεοράσεις ΔΕΝ ΩΜΙΛΗΣΑΝ και για Ελληνικά αερο-ωθούμενα. Εν πάση περιπτώσει και τα Αμερικανικά, είναι μεν φιλικής Χώρας, αλλά δεν παύουν να είναι Ξένης Δυνάμεως! Θα ημπορούσαν άραγε να πετάξουν πάνω από τόν Λευκό Οίκο δύο ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη, έτσι για να βγάλουν μια Selfis οι αεροπόροι μας;) Και το κατώρθωσαν ανεμπόδιστα! Χθες επίσης πολεμικά αεροσκάφη της Τουρκίας επέταξαν ανεμπόδιστα επάνω από ελληνικά νησιά (την Τζιά; την Λέρο; την Σάμο; ) σε πολεμικούς σχηματισμούς και σε χαμηλό επίσης ύψος! Και το κατώρθωσαν επίσης ανεμπόδιστα! Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, αγαπητοί μου συν-Έλληνες κι συμ-Πατριώτες δεχθήτε τα συλλυπητήριά μου Τι σημαίνουν όλα αυτά;_Σημαίνουν, ότι η Πατρίδα μας, η ένδοξη Ελλάδα μας, παραμένει απροστάτευτη! Τα σύνορά μας παραμένουν αφύλακτα! Άρα, τα χειρότερα έρχονται!Ποιός ευθύνεται; Μα η Κυβέρνησις! Ποιός άλλος θα μπορούσε να έχει την ευθύνη; Καθώς φαίνεται όμως η Κυβέρνησις δεν παίρνει χαμπάρι απ' αυτά. Δεν νοιάζεται για τέτοια ψιλο-πράγματα!

Και καταλήγει: "Αδέλφια μου,Η Πατρίδα μας έμεινε ανυπεράσπιστη! Τα σύνορά μας είναι πλέον αφύλακτα! Ο εναέριος χώρος, ελεύθερος! Εγκαταλείψαμε τον Θεό καί ο Θεός, καθώς φαίνεται, μας εγκατέλειψε!" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου