Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ο Χριστός και η Παναγιά δεν τιμωρούν, αγαπούν...



Ακούμε συχνά κάποιον να λέει. Έκανα αυτό το άσχημο πράγμα και η Παναγιά με τιμώρησε. Άλλος πάλι λέει. Διέπραξα αυτό το κακό και ο Χριστός με τιμώρησε. Η ο Άγιος με τιμώρησε.Πόσο λάθος κάνουμε παιδιά μου. Πόσο μεγάλο λάθος.Ούτε η Παναγιά τιμωρεί κανέναν, ούτε ο Χριστός μας, ούτε φυσικά και κανένας Άγιος.

Ὁ Ἀναστάσης πού ἀναστήθηκε! (Θαύμα της Παναγίας)



ναστάσης πού ναστήθηκε! (Θαύμα της Παναγίας)
Ο μικρούλης Ανάστασης γεννήθηκε εξήμισι μηνών! Χατηρικώς τον έβαλαν οι γιατροί σε θερμοκοιτίδα, μιας και ανέπνεε. Κατά τη γνώμη τους ήταν αδύνατο να ζήση. Και έτσι το μικρό πλασματάκι πάλευε μόνο του μεταξύ ζωής και θανάτου, χωρίς να του πολυδίνουν σημασία, μια και δεν υπήρχαν ελπίδες.

Δύο σύγχρονα φοβερά θαύματα του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη



Πριν λίγες μέρες ψάχνοντας στο παλιό σεντούκι τού σπιτιού μου, και σέ κάποια παραμελημένα βιβλία μου, βρήκα μια ξεχωριστή περιγραφή για δυό φοβερά θαύματα του Αγίου Δημητρίου πού είχε κάνει στα 1906 και πού ελάχιστοι σήμερα τά γνωρίζουν

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Μετά τα τελευταία γεγονότα του πολέμου της Συρίας, και μετά από συνεχείς προειδοποιήσεις αδερφοσύνης και αγάπης του ελληνικού λαού, δυστυχώς οι Έλληνες αδρανούν και ακολουθούν τους αντίχριστους που κυβερνούν τον τόπο και οδηγούν τον λαό στον αφανισμό, πνευματικό και υλικό.

Στην Ουγκάντα σφάζουν όποιον μουσουλμάνο βαπτιστεί χριστιανός...



Εξαγριωμένοι μουσουλμάνοι στην ανατολική Ουγκάντα με έναν ομόθρησκό τους που εκχριστιανίστηκε, σκότωσαν τη γυναίκα του για να τον τιμωρήσουν επειδή αλλαξοπίστησε.

Διάσωση μοναχού κάτω από αντίξοες συνθήκες με συνεργασία τριών υπηρεσιών του Αγίου Όρους



Tο βράδυ της  Πέμπτης  στην Καψάλα του Αγίου Όρους συνέβη ένα δυσάρεστο γεγονός το οποίο είχε αίσιο τέλος λόγω της άμεσης επέμβασης του προσωπικού του Κέντρου Υγείας και ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος που εδρεύουν στις Καρυές.

Πού βρίσκεται σήμερα το κεφάλι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου;



Η κεφαλή του αγίου Ιωάννη του Προδρόμου κλάπηκε από την Κωνσταντινούπολη κατά την άλωσή της από τους Σταυροφόρους το 1204, και από το 1206 βρίσκεται στην πόλη Amiens (Αμιένη) της βόρειας Γαλλίας, στον περίφημο καθεδρικό της ναό, ο οποίος χτίστηκε ακριβώς για να στεγάσει το άγιο αυτό λείψανο και μάλιστα συγκαταλέγεται στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Όταν βλέπω και κρίνω μέσα μου τους αδελφούς μου, να ξέρω ότι δεν πάω καλά



Οι παλαιότεροι Γέροντες, που είναι οι φορείς της παραδόσεως, φαίνονται σήμερα στους νέους που προσέρχονται στον μοναχισμό λίγο παράξενοι.