Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

"Απαράδεκτη ενέργεια του Σεβ. Μητροπολίτη Θερμοπυλών Ιωάννη"



Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Έκπληκτοι οι πιστοί παρακολούθησαν τον ευτελισμό της πίστης μας ανήμερα των Θεοφανείων στο Κολωνάκι όπου παρέστησαν -μεταξύ άλλων- ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας και ο θλιβερός δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης, που δήλωσε ότι προσμένει ανυπόμονα να τελέσει το πρώτο Σύμφωνο Συμβίωσης ομοφυλοφίλων.

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Παυλόπουλος και ο κ. Τσίπρας πήγαν στο Κολωνάκι "διά τον φόβον των Ιουδαίων", τουτέστιν διά τον φόβον του Σεβ. Πειραιώς Σεραφείμ, μετά από τους κεραυνούς που εξαπέλυσε ο Σεβασμιότατος κατά των πολιτικών για την ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης ομοφυλοφίλων.

Ενώ, λοιπόν, οι πολιτικοί πήγαν -για να αποφύγουν τον έλεγχο για τα αντιχριστιανικά πεπραγμένα τους- στο Κολωνάκι, ο Σεβ. Μητροπολίτης Θερμοπυλών Ιωάννης τους έδωσε τη δυνατότητα να ρίξουν τον σταυρό στη δεξαμενή, αντί να τον ρίξει ο ίδιος όπως διακελεύει το Τυπικό της Εκκλησίας.

Αυτή ήταν, επομένως, η απάντηση του Σεβ.  Θερμοπυλών προς τους ανάξιους πολιτικούς άρχοντες που ψηφίζουν  αντιχριστιανικούς νόμους! Πισώπλατη μαχαιριά έδωσε ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών στον Σεβ. Πειραιώς και σε όσους αρχιερείς απέκλεισαν τους πολιτικούς άρχοντες που προώθησαν το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Ντροπή Δεσπότη μου! Και δεν είναι η μόνη ντροπή που έχετε στην πλάτη σας επειδή -μεταξύ άλλων οικουμενιστικών ασχημιών- εκπροσωπήσατε την Εκκλησία της Ελλάδος στη Γενική Συνέλευση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών -γράφε αιρέσεων- στο Πόρτο Αλέγκρε, που νομολόγησε πολλές αιρετικές δοξασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου